Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Mini MAC Goodies Haul !!!


Γεια σας Beauty lovers μου!! ελπιζω να ειστε οοολοι καλα!! Λοιποοον... σας εχω ενα μινι haul απο Mac!! τι αγορασα απο την MAC οταν ειχε το -35% στα προιοντα της! πηγα που λετε στο καταστημα που ειναι στο the Mall και επικρατουσε ενας χαμος, πραγμα αναμενομενο διοτι ειναι που ειναι και λιγο ακριβα τα προιοντα εβαλαν και την προσφορα δυο μερες, ε καταλαβενετε! θελω να δηλωσω οτι ειμαι τρισευτυχισμενη για αυτα που πηρα!!! για να δουμε λοιπον :




  Aυτα ειναι τα πραγματακια που πηρα! 2 lipstick, 1 concealer,1 paint pot

Για να τα δουμε ομως και πιο αναλυτικα:


τα δυο lipstick ειναι το girl about town kai to russian red!! το ενα ειναι πιο shimmer και το αλλο matte. ειναι πολυ τελεια και πολυ καλα εφαρμοζουν στα χειλη μια χαρα και δεν φευγουν ευκολο, εχουν διαρκεια και τα δυο!!






Λοιπον ειχα ζητησει στην κοπελα να μου δωσει ενα primer για χειλη και ματια,για τα χειλη ειχε τελειωσει δυστυχως αλλα για τα ματια μου προτεινε αντε για primer το paint pot ειναι λεει καλυτερο απο primer και κραταει την σκια μια χαρα!! οποτε το πηρα εννοειται! Στην αποχρωση Painterly



 και τελος πηρα και ενα concealer στην αποχρωση NW20 


Οι τιμες τους με την εκπτωση 35% για το καθενα ειναι:

1. Matte Lipstick Russian Red: 11,70
2. Amplified Lipstick Girl About Town: 11,70
3. Concealer NW20: 11,37
4.Paint Pot Painterly: 13,00

Πιστευω οι τιμες ειναι ΟΚ σχετικα με την κανονικη τους τιμη! και φυσικα αν βαζουν τετοιες προσφορες συμφερει να παει κανεις να αγορασει!! Ελπιζω να σας αρεσαν !! περιμενω σχολια σας!! φιλακια πολλα! τα λεμε στο επομενο ποστ μου!! να περνατε καλα!!!






3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. se efxaristw poli Georgia m!! xairomai poli pou sou aresei :) k to diko s einai teleioo!! molis ekana eggrafi k ksetrelathika :)) filakiaa!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post! Υπέροχα όλα όσα πήρες, τα θέλω όλα! Με γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή